Niet zomaar een tassenwinkel! See you @ Baggiezz!

Retour- en ruilbeleid

Baggiezz

Retour- en ruilbeleid

Als u om enige reden niet tevreden bent met uw product(en), kunt u het retourneren of ruilen binnen 14 dagen na ontvangst van uw product(en). Neem alstublieft Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw product(en) contact met ons op.

We aanvaarden teruggave of ruil binnen 14 dagen na de aankomst van het (de) artikel(en) als u niet 100% tevreden bent. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Producten met kwaliteitsgerelateerde problemen, zoals beschadigd, defectief of verkeerd verzonden artikelen, krijgen een volledige terugbetaling inclusief verzendkosten.

Retour- en ruilvoorwaarden

1. Gelieve ons binnen 14 dagen na aankomst van uw artikel te contacteren. Gelieve een verklaring bij te voegen met de reden voor uw retour of ruil.

2. Het artikel mag niet gebruikt, niet gewijzigd en niet beschadigd zijn en moet de originele etiketten hebben. We aanvaarden geen gebruikte of gewijzigde artikelen.

3. Eventuele retourzendingen of ruilen zonder onze voorkennis zijn niet aanvaardbaar. Gelieve ons te contacteren om een ‘retourformulier’ te ontvangen voordat u terugstuurt en ruilt.

4. Als de geretourneerde goederen ontvangen zijn zal de restitutie of omruiling zo snel mogelijk verwerkt worden. Als uw restitutie is overgemaakt zult u een bevestigingsmail ontvangen.

5. Artikel(en) uit de uitverkoop kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

6. Koper is verantwoordelijk voor verzendkosten van retourzendingen en gerelateerde kosten.

Retouradres

Wanneer u de artikelen wilt retourneren kan dat naar Baggiezz, Stationsstraat 104a, 6181 AK Elsloo
Naar boven
Baggiezz

More than just bags

Niet zomaar een tassenwinkel. See you @ Baggiezz!
Volg ons